Spring naar inhoud

Boek

Verander je MindSet; Creëer het leven dat jij wilt.

Focus je je te veel op wat je niet meer wilt in je leven? Kom je steeds in dezelfde ongewenste situaties terecht en begrijp je niet hoe dat komt? Ervaar je regelmatig negatieve emoties en kritische gedachten? In dat geval helpt dit boek jou de oorzaak te vinden, zodat je een leven kunt leiden dat past bij eigen wensen en verlangens.

Verander je Mindset is een praktisch werkboek met een zeswekenprogramma. Naast de duidelijke uitleg en voorbeelden zijn er dagelijkse Mind Awareness-oefeningen en werkbladen waarmee je actief aan de slag gaat. Na het volgen van het programma krijg je een andere kijk op je persoonlijke leven en ga je je meer focussen op wat je wilt in plaats van wat je niet meer wilt.

Aan de hand van persoonlijke voorbeelden en oefeningen maakt Verander je MindSet duidelijk hoe eigen belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en emoties zijn ontstaan en hoe je in korte tijd je leven en je MindSet positief kunt veranderen.

Auteur: Linda Ronde

Uitgever: Novum Publishing

Publicatiejaar: 2022

Uitgave: Paperback en E-book

Prijs Paperback: € 16,90 

Prijs E-book: € 13,99

Verander je MindSet is verkrijgbaar bij Amazon, bol.com en Novum Publishing. Je kunt het boek bestellen door op de onderstaande linkjes te klikken.