Spring naar inhoud

Een nieuwe start

Even een korte blog over de zoveelste naamsverandering. Eind 2019 ben ik Leef Gelukkig gestart. Ik wilde als coach aan de slag gaan op het gebied van angst en hsp. Gedurende twee jaar heb ik dat weinig succesvol gedaan. Het kwam niet echt van de grond. Dit heeft deels te maken met de coronapandemie maar, vooral omdat ik er zelf niet helemaal volledig voor kon gaan. Iets hield me tegen of blokkeerde me. Wat ik echt vervelend en frustrerend vond was het netwerken en jezelf profileren op social media om klanten te werven. Dat past totaal niet bij mij en daar krijg ik geen energie van. Ik geloof dat dit een onderlaag is die altijd gevoeld wordt en dan lukt het dus niet om het van de grond te krijgen. Toch is het voor mij zeker geen verloren tijd geweest. Ik ben in dezelfde periode blogs gaan schrijven. Iets waar ik wel energie van krijg en waar ik blij van word. Ik ben dan misschien niet de beste schrijver, maar wat ik schrijf komt uit mijn hart en is bedoeld anderen tot steun te zijn en kracht te geven. Het is mijn positieve bijdrage aan deze chaotische wereld. Schrijven is mijn hartproject.

Kennisplatform

Ik heb in deze periode dus geleerd dat ik schrijven vanuit mijn hart heel graag doe. Van schrijven krijg ik energie (ik zit soms uren te schrijven, ideeën uit te werken en vergeet daarbij de tijd). Ik word er enthousiast en blij van. Informatie en kennis delen via het geschreven woord kan heel krachtig zijn. Ik heb dat zelf aan den lijve mogen ondervinden. Ik heb veel “zelfhulpboeken” (omdat ik zoekende was) gelezen, waarbij ik iedere keer weer iets nieuws leerde. Het heeft mij ontzettend geholpen en dat is wat ik wil teruggeven. Kennis en informatie overdragen via het geschreven woord is mijn passie, mijn hartproject en hier wil ik mee verder gaan. Vandaar dat ik wederom van naam ben veranderd: The Soul Journey en mijn website ga gebruiken als kennisplatform.

Eigen ervaring delen

Een kennisplatform over onderwerpen zoals: Spiritualiteit, mindset en ervaringsverhalen over bijvoorbeeld angst, depressie en burn-out. Heb je een verhaal en wil je dat graag delen? Mail je verhaal naar info@thesouljourney.nl. Kijk op ervaringen delen aan welke voorwaarden je blog moet voldoen.

Gepubliceerd inGeen categorie