Spring naar inhoud

Wie is Linda

Welkom!

Mijn naam is Linda Ronde. Ik ben een sociaal en vriendelijk mens met een grote nieuwsgierigheid naar de wereld en de mensen om me heen. Ik wil graag weten waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze bepaalde keuzes wel of niet maken. Voor mij een reden om The Soul Journey op te zetten. In 2019 ben ik begonnen als coach, maar inmiddels heb ik besloten deze website te gebruiken als kennisplatform. Het geschreven woord heeft immers veel kracht en kan behulpzaam zijn bij allerlei klachten of problemen.

Wat wil ik hiermee bereiken? 

 
Toen ik zelf niet zo goed in mijn vel zat, heb ik veel gehad aan schrijvers zoals: Eckhart Tolle en Jan Geurtz. De informatie in deze boeken hebben mij een diep inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik wil in mijn leven. 

Door boeken te lezen en de opgedane kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen, heb ik veel geleerd. Het heeft zo’n grote positieve invloed gehad op mijn leven, dat ik dit wil teruggegeven aan wie het nodig heeft. Hiermee wil ik anderen inspireren om van moeilijke momenten je kracht te maken. 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

Ik weet hoe het is om vast te zitten in negatieve gedachten en gevoelens. Hoe het voelt als je in een zwart gat zit en niet meer weet hoe je eruit moet komen, je je niet goed genoeg voelt en je last hebt van stemmingswisselingen. Ik weet ook hoe het is als je hieruit komt en je alleen maar richt op wat je wilt in je leven. Bij mij is een knop omgegaan en ik wil jou inspireren ook die knop om te zetten.

Vijftien jaar heb ik erover gedaan om mij te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied en ik kan nu zeggen dat ik iemand ben die stevig in haar schoenen staat en tevreden is met zichzelf. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mooie inzichten ontvangen die ik succesvol toepas in mijn eigen leven, dat ik dit heel graag wil delen met andere mensen.

Gevolgde opleidingen

In 2012 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb ervaring opgedaan als vertrouwenspersoon jeugdzorg en in het werken met mensen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Ook heb ik me laten bijscholen in Acceptance and Commitment Therapy, coaching bij hoogsensitiviteit en coaching bij angst. Ik coach op een manier die bij mij past. Intuïtief, warm, open, eerlijk en resultaatgericht. 

  • HBO maatschappelijk werk en dienstverlening – Hanzehogeschool Groningen
  • Motiverende gespreksvoering – Reclassering Nederland
  • Acceptance and Commitment Therapy – Civas
  • Coaching bij angst – Civas
  • Coaching bij hoogsensitiviteit – Civas

Erkend diploma Acceptance and Commitment Therapy, coaching bij angst en coaching bij hoogsensitiviteit.

Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

VBAG – Vereniging ter Bevordering van Alternatieve GeneeswijzenToe